Versione Italiana
Home Page
Company
About Us
Press
Visit the sausage factory
Sponsorship
Products
Canossello
Culatello in bladder
Rossenello
Strolghino
Canossa Ham
Coppa
I bianchi of Canossa
Seasoned Salame
Guanciale
La Viola of Canossa
Lombetto
Parmigiano Reggiano
Balsamic Vinegard from Reggio E.
Vinegar Dressing
Processing
Gift packages
Fairs & Events
Newsletter
Where we are
Contact us
Vertical CSS Menu with Submenus Css3Menu.com
Press
Top Italian Food 2022
scarica pdf
The Wine Hunter - Premi
scarica pdf
Gambero Rosso - Grandi Salumi 2014
scarica pdf
Gazzetta di Reggio Emilia
scarica pdf
A Tavola
il mensile della grande cucina
scarica pdf
La Cucina Italiana
scarica pdf
Spazio Italia
scarica pdf
Montepiano
Rivista di Attualità e Cultura
scarica pdf
Verde Oggi
scarica pdf
Mangiar Reggiano
Guida
scarica pdf
Reggio Emilia Industria
scarica pdf
L'Antica arte del Norcino
scarica pdf
Salumi & Consumi
scarica pdf
Gianferrari on Tv
Press
Featured:
Download new brochure
2013 Gianferrari i Salumi di Canossa - All rights reserved - P.IVA 00253210355 -
Cookie Policy
-
Privacy Policy